WWW.COMFORTHOME.NO

Nettbutikk med interiør til hjem og hytte. Vi har fokus på interiør som gir komfort og og lun atmosfære. Vi samarbeider med det danske merket Ib Laursen og Affari of sweden. Vårt siste tilskudd til nettbutikken er det danske merket Coming Copenhagen.

Mindsolution.no

Healer, klarsynt og medium.
Jeg tilbyr terapeutisk samtale, veiledning i alternativt livssyn, klarsynt og mediumistisk kommunikasjon.
www.mindsolution.no

Kaja Schea Holtet

Heisann! Lokal kunster her! Jeg er født og oppvokst i den lille bygda Ytre Enebakk på det glade 90-tallet! Jeg interesserer meg både for det surrealistiske og det naturalistiske, og motivene jeg tegner og maler består i hovedsak av dyr, natur, silhuetter og landskap.

Bovigo AS

Bovigo AS er et selskap som med stor interesse og god kunnskap skal hjelpe eiendomsbesittere med utvikling av deres eiendom. Selskapet har kunnskap om alle fasene innen utvikling av eiendom.

ENTEK AS

ENTEK leverer grunnarbeider, infrastruktur, rørfornying og fjellsikring til større og mindre prosjekter i østlandsområdet.

Driv IL Aktivtetsgruppe

Aktivitetsgruppa er et tilbud til barn/ungdom 6 – 16 år med funksjonsnedsettelse eller behov for litt ekstra tilrettelegging.

HMR Consulting AS

Vår tjeneste er forvalting av utleie enheter for private og næring.

Kunstutstilling Vågsenteret

Velkommen til kunstutstilling på Vågsenteret! Dette er en salgsutstilling med fem lokale kunstnere, og vi kommer til å ha åpning nå på lørdag 04.12 klokka 11 i 2. etasje på Vågsenteret. Kunstnere: – Viggo Karlsen – Kaja Schea Holtet – Maria Steffensen – Anita Wiehe – Jan Kolpus Utstillingen varer til lørdag 11.12!

Tine Verdandi Grimshave

Jeg har alltid interessert meg for tegning og maling. Gikk på tegning, form og farge, deretter på høgskolen hvor jeg studere formå bli faglærer i k&h. Min inspirasjon er Caravaggio, Rembrandt, Monet og Turner. Maler realisme, med mye farger. Maler alt fra natur til mennesker.  jeg maler på bestilling, så om du ønsker et maleri- […]

Alliance Optikk Enebakk

Din lokale optiker!
Vi hjelper deg med synshjelp og tar din øyehelse på alvor! Bestill time hos oss idag med trygge rammer. Vi har bredt sortiment av kontaktlinser, briller, solbriller og øyedråper. Vi tilbyr gjenbruk og reparasjon av egne briller.