Bedriftsoppføring på Enebakkportalen

Ved å bruke Enebakkportalen som markedsføringskanal når du et bredt publikum på en enkel og effektiv måte. Du er også en viktig støttespiller for promotering av foreninger, idrettslag og kulturliv i Enebakk!

Jeg vil vite mer

Hva er Enebakkportalen?

Enebakkportalen er tjeneste som gir innbyggere og andre interesserte en samlet oversikt over tilbudene som finnes i Enebakk.

Foreninger, organisasjoner, idrettslag og kulturaktører kan presentere seg selv og sine arrangementer helt gratis. Hver oppføring får en egen profilside som varierer etter type aktivitet.  

For bedrifter er det to typer oppføringer: en gratis og en betalt.

Hva får vi med gratis oppføring?

Gratisoppføringer får en kort presentasjon med kontaktinformasjon. 

Eksempel:
The Dog’s Dream AS

Hvorfor skal vi betale for en oppføring?

Med en betalt oppføring blir man bredt presentert for innbyggere, næringslivskunder, potensielle innflyttere, feriegjester og andre som er interessert i Enebakk.

- Profilside spesialtilpasset dere

Vi setter opp en spesialtilpasset nettside (landingsside) på enebakkportalen.no for din bedrift. Siden lages i samarbeid med dere og er som en vanlig en-sides hjemmeside. 

Du kan se et eksempel på en landingsside her: Rebus Profil AS

- Tilbud-/kampanjeside

Dere kan legge ut et tilbud eller en kampanje på forsiden av Enebakkportalen. Disse får også sin egen landingsside. Vi hjelper dere naturligvis også med å sette opp denne.

- Presentasjon på Facebook

Vi sørger for at din bedrift får oppmerksomhet gjennom veloppbygde sosiale mediekanaler, inkludert vår egen Facebook-side og flere lokale Facebook-grupper med tusenvis av medlemmer.

- Prioritert oppføring i bransjeregisteret

Bedrifter med betalt oppføring presenteres med et «visittkort» og  plasseres foran gratis-oppføringene på de respektive næringssidene. 

- Dere støtter markedsføring av lokale foreninger, idrettslag og kunstnere

Ved å bli en del av Enebakkportalen, bidrar du også til å støtte og markedsføre lokale foreninger, idrettslag og kunstnere som kan markedsføre seg og sine arrangementer gratis.

Eksempler:

– Forening: Skiforeningen Enebakk
– Idrettsklubb: Enebakk Vannskiklubb
– Kunstner: Tine Verdandi Grimshave

Hvor mye koster det?

Fra 6 000,- pr. år
For medlemmer av Enebakk Næringsråd: 4 800,- pr år

Priser er eks. MVA

Jeg vil vite mer