Bedriftsoppføring på Enebakkportalen

Ved å bruke Enebakkportalen som markedsføringskanal når du et bredt publikum på en enkel og effektiv måte. Du er også en viktig støttespiller for promotering av foreninger, idrettslag og kulturliv i Enebakk!

Jeg vil vite mer

Hva er Enebakkportalen?

Enebakkportalen er ny tjeneste som skal gi innbyggere og andre interesserte en samlet oversikt over tilbudene som finnes i Enebakk.

Foreninger, idrettslag, kulturaktører og kunstnere kan presentere seg selv, sine arrangementer helt gratis. Hver oppføring får en egen profilside som varierer etter type aktivitet.  

For bedrifter er det to typer oppføringer: en gratis og en betalt.

Hva får vi med gratis oppføring?

Gratisoppføringer får en kort presentasjon med kontaktinformasjon. Bedriftspresentasjonen blir lagt ut på Facebook, men ikke tilbud eller kampanjer.

Eksempel:
The Dog’s Dream AS

Hvorfor skal vi betale for en oppføring?

Med en betalt oppføring blir man bredt presentert for innbyggere, potensielle innflyttere, feriegjester og andre som er interessert i Enebakk.

Dere får:

- Landingsside spesialtilpasset dere

Vi setter opp en spesialtilpasset nettside (landingsside) på enebakkportalen.no for din bedrift. Siden lages i samarbeid med dere og er som en vanlig en-sides hjemmeside. 

Du kan se et eksempel på en landingsside her: Loqfield

- Tilbud-/kampanjeside

Dere kan legge ut et tilbud eller en kampanje på forsiden av Enebakkportalen. Disse får også sin egen landingsside. Vi hjelper dere naturligvis også med å sette opp denne.

- Presentasjon på Facebook

Vi legger ut deres firmapresentasjon og tilbud/kampanjer på:

- Prioritert oppføring i bransjeregisteret

Bransjeregisteret er delt inn i 15 forskjellige hovednæringer. Disse vises på siden Bedrifter i Enebakk. Bedrifter med betalt oppføring presenteres med et «visittkort» og  plasseres foran gratis-oppføringene på de respektive næringssidene. 

- Dere støtter markedsføring av lokale foreninger, idrettslag og kunstnere

Disse kan presentere seg selv med et utfyllende profilside basert på type aktivitet. De kan også legge ut aktiviteter på Enebakkportalen. Både presentasjon og arrangementer blir delt på de passende Facebooksidene.

Oppføringer er gratis for disse.

Eksempler:
– Forening: Skiforeningen Enebakk
– Idrettsklubb: Enebakk Vannskiklubb
– Kunstner: Tine Verdandi Grimshave

- Dere støtter lokalt næringsliv

Mange bedrifter i Enebakk er små og har begrensede ressurser gjelder markedsføring. Enebakkportalen ønsker også å hjelpe disse nå ut til flere mulige kunder.

Hvor mye koster det?

Fra 3 900,- pr. år eks. MVA

Jeg vil vite mer