Org.nr.

982 206 847

Adresse

Skogsveien 3
1914 
Ytre Enebakk

Telefon

E-post

Loqfield

Nettsider
, E-handel
, Nettportaler

Org.nr.

982 206 847

Adresse

Skogsveien 3
1914 
Ytre Enebakk

Telefon

E-post

Nettsider og e-handelsløsninger spesialtilpasset din bedrift. Vi tilbyr også vedlikeholdsavtaler så nettsidene til enhver tid er oppdaterte og beskyttet mot sikkerhetstrusler.

Nettsider

For mange bedrifter er nettsiden det viktigste verktøyet for å konvertere nysgjerrige besøkende til kunder som klare for å kjøpe. Nettsiden må fungere godt, se bra ut, gi lett tilgang til informasjon og oppmuntre besøkende til å handle.

Nettbutikk

Trenger dere en nettbutikk, men vet ikke hvor dere skal starte? Vi hjelper dere med hele prosessen. Vi hjelper dere med hele prosessen, fra nettbutikk til betalings- og fraktløsninger.

Elegant, Robust og Fleksibelt

Våre nettbutikker er basert på Woocommerce og WordPress. Vi spesialtilpasser nettbutikker på samme måte som vanlige nettsider. På den måten kan vi levere løsninger som skiller seg ut samtidig som systemet er både robust og fleksibelt.

En nettbutikk skal være enkel å bruke – både for kunden og bedriften.

Vedlikeholdsavtaler

Etter at nettsiden eller nettbutikken er ferdig må den kontinuerlig vedlikeholdes og oppdateres. Gjennom vår vedlikeholdsavtale er dere sikret at ting er oppdatert og sikkerhetskopiert til en hver tid.

Se våre nettsider for mer informasjon