Rebus Profil AS

Rebus Profil AS

Rebus Profil kan tilby et vidt spekter av varer og tjenester. De spenner fra tekstiler, gaver, «give aways», reklamebyråtjenester, grafisk produksjon, bildekor, skilting, samt events.

WWW.COMFORTHOME.NO

Nettbutikk med interiør til hjem og hytte. Vi har fokus på interiør som gir komfort og og lun atmosfære. Vi samarbeider med det danske merket Ib Laursen og Affari of sweden. Vårt siste tilskudd til nettbutikken er det danske merket Coming Copenhagen.

Mindsolution.no

Healer, klarsynt og medium.
Jeg tilbyr terapeutisk samtale, veiledning i alternativt livssyn, klarsynt og mediumistisk kommunikasjon.
www.mindsolution.no

Bovigo AS

Bovigo AS er et selskap som med stor interesse og god kunnskap skal hjelpe eiendomsbesittere med utvikling av deres eiendom. Selskapet har kunnskap om alle fasene innen utvikling av eiendom.

ENTEK AS

ENTEK leverer grunnarbeider, infrastruktur, rørfornying og fjellsikring til større og mindre prosjekter i østlandsområdet.

HMR Consulting AS

Vår tjeneste er forvalting av utleie enheter for private og næring.

Vanezza AS

Nisjebutikk på Flateby med salg av klær, smykker, vesker, garn, noe sko og tilbehør til damer i alle aldre. Vi fører klær i størrelsene 36-48/50.

BrilleBussen

Mobil optiker som møter deg der du er. Autorisert optiker.

Anett-Kristin.no – Et liv i balanse

Jeg hjelper deg med vonde og vanskelige følelser. Løser opp i blokkeringer slik at du får indre ro, styrke og trygghet på å være deg selv. Kjenne livsglede og leve mer i balanse.
Intuitiv kunstner. Maler bilder i vakre farger og former.