Betingelser for bedrifter

Velkommen til Enebakkportalen! Vi er glade for å kunne tilby din bedrift en plattform hvor dere kan øke synligheten, bygge nettverk, og få tilgang til lokale anbud. Vi verdsetter din tid og ønsker å gjøre samarbeidet så enkelt og fordelaktig som mulig. Her er noen viktige punkter å merke seg:

  1. Endringer og tilpasninger: Vi vet at behov kan endre seg over tid. For mindre tekstendringer på deres bedriftsoppføring tilbyr vi dette gratis. Skulle dere ønske større endringer, som for eksempel et nytt design eller omfattende oppdateringer, beregner vi en timepris på kr 900,-. Denne prisen gjelder også for eventuelle justeringer på bestillingens opprinnelige utforming, enten det er per time eller som en fast sats per oppdrag, avhengig av oppdragets omfang.

  2. Årlig oppdatering og løpende abonnement: Din bedriftsoppføring på Enebakkportalen er et løpende abonnement som gir deg kontinuerlig tilgang til alle fordeler og oppdateringer. Hvert år tilbyr vi en gjennomgang og oppdatering av oppføringen. Mindre oppdateringer er inkludert i abonnementet, mens større endringer, inkludert nytt design, faktureres med den samme timeprisen som nevnt ovenfor. Oppsigelsestiden er 1 måned før utløp av abonnementet. Hvis vi ikke mottar en skriftlig oppsigelse innen denne fristen, vil abonnementet automatisk bli fornyet, og fakturering vil fortsette som normalt.

  3. Eksklusive fordeler for betalende bedrifter: Som betalende bedrift får du tilgang til en rekke fordeler, inkludert en spesialutviklet landingsside, muligheten til å publisere tilbud og arrangementer, samt anbudsvarsling direkte til din e-post. Dette gir deg en klar konkurransefordel i lokale anbudsprosesser.

  4. Kundestøtte og oppfølging: Vi er her for å støtte deg. Vår kundestøtte er tilgjengelig for å hjelpe med alt fra små spørsmål til større utfordringer. Du kan være trygg på at vi står klare til å sikre at din opplevelse på Enebakkportalen er så smidig som mulig.

Vi ønsker å gjøre samarbeidet med Enebakkportalen både effektivt og verdifullt for din bedrift. Har du noen spørsmål eller ønsker om tilpasninger, ta gjerne kontakt med oss, så finner vi den beste løsningen for deg.